Nieuws

Filters:

Zoeken

Thema

Filters:

Zorgcongres: Van visie naar uitvoering!

Blinkt uw bestuurder(s) uit in het verder brengen van duurzaamheidsinitiatieven en verdient deze een podium? Nomineer hem/haar dan uiterlijk 25 april voor de Jeroen Meijerink Award 2024!

Officieel ondertekenmoment Samen werken aan duurzame zorg 3.0

Op vrijdag 17 november was het feestelijke ondertekenmoment van de Green Deal Samen werken aan duurzame zorg 3.0 op het…

NVTZ ondertekent de Green Deal Duurzame Zorg

Op 20 maart 2023 heeft het bestuur de Green Deal ‘Samen werken aan duurzame zorg’ ondertekend. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) en niet voor niets het jaarthema van 2023.

Bestuur NVTZ ‘dealt’ met duurzaamheid

Op maandag 20 maart vergaderde het bestuur van de NVTZ. Op de agenda stond onder meer het programma van de ledenvergadering in juni, het strategisch communicatieplan en een notitie over de doorwerking van gidsen die de NVTZ eerder publiceerde. Aan het einde van de vergadering ondertekende het bestuur de Green Deal ‘Samen werken aan duurzame zorg’.

Zeer succesvol Duurzaamheidscongres Koplopers in de zorg leidt tot actie

Samen met Rabobank, Intrakoop, Fizi, NVZD en Innax organiseerden we op 4 november het congres over duurzaamheid in de zorg