Professionaliseringsprogramma Wtza

Per 1 januari 2022 is de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) in werking getreden. Onderdeel van deze nieuwe wet is dat het intern toezicht, bestaande uit drie personen, voor een grotere groep zorgaanbieders verplicht wordt. De NVTZ heeft, samen met de NVTZ Academie, speciaal voor deze groep zorgaanbieders het ‘Professionaliseringsprogramma Meerwaarde van de Raad van Toezicht‘ ontwikkeld. Een uitgebreide E-learning, bestaande uit verschillende modules, online en live bijeenkomsten, die de zorgaanbieders samen met haar (aankomende) intern toezichthouders een goede basis geven om samen het intern toezicht verder op te zetten. Op deze pagina vertellen we u graag meer over dit unieke programma.

Het laatste nieuws

Online dialoogsessie ‘Teamwork dat telt; teamvorming van de rvc/rvt’

Deze eerste sessie, onderdeel van een reeks, werd gezamenlijk georganiseerd door de VTW en de NVTZ, als verdieping op het langjarig onderzoek waarmee in beeld wordt gebracht hoe het intern toezicht in de corporatiesector en in de sector en zorg & welzijn ervoor staat.

NVTZ richt zich op de toekomst

Op maandag 16 oktober vergaderde het bestuur van de NVTZ. Op de agenda stonden onder andere het programma van het ledenfestival op 29 en 30 november, het jaarthema van 2024, de enquêteresultaten over innovatie en het concept jaarplan en begroting van 2024 ter voorbereiding van de komende ALV.

Professionaliseringsaanbod NVTZ Academie 2024

Hierbij de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor 2024. Een programma vol ontwikkelmogelijkheden om ook dit jaar...