Opleidingsaanbod NVTZ Academie najaar 2023 beschikbaar!

Wilt u dit najaar een opleiding volgen bij de NVTZ Academie, om u te blijven professionaliseren in uw rol als toezichthouder? Ons najaarsprogramma is nu beschikbaar! U vindt hem in de bijlage van deze mail.

Om u optimaal te kunnen ondersteunen in uw professionalisering, heeft de NVTZ Academie haar aanbod dit jaar wat anders vormgegeven: het basisprogramma heeft een update gehad en er zijn meer opleidingen voor de ervaren toezichthouders toegevoegd, de advanced opleidingen. Deze opleidingen bestaan uit een online basismodule, een live verdiepingsdag en een terugkomdag.

In de bijlage treft u het overzicht aan van onze leergangen en opleidingen. Door in de pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende websitepagina van de NVTZ Academie, waar u meer informatie kunt vinden over het programma en de data. Daar kunt u zich eveneens aanmelden.

Nieuw in het aanbod: Online college toezicht op privacy en gegevensbescherming

In dit online college staat de rol van de toezichthouder centraal bij privacy en gegevensbescherming. Hoe komt u erachter of de instelling of organisatie goed omgaat met de persoonsgegevens van patiënten of cliënten? Wat is hierin de rol van de toezichthouder? In het college krijgt u praktische handvaten mee voor het uitoefenen van toezicht.

Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders

Wegens het succes van de vorige editie vindt er op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023 een nieuwe editie plaats van de ‘InnovatietripNL voor Toezichthouders’. De innovatietrip geeft een unieke inkijk bij innovatieve organisaties, levert een uitbereiding van uw netwerk op en geeft inspiratie om vanuit een ander perspectief te kijken. U wordt uitgebreid bijgepraat over zorginnovaties die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen in het te lijf gaan van de uitdagingen in de zorg.

Opleidingsprogramma najaar 2023

Het laatste nieuws

Vacature bureau: Beleidsmedewerker

Wij zoeken een beleidsmedewerker (32u) ! Als beleidsmedewerker bij de NVTZ is geen dag hetzelfde. Het ene moment doe je...

Jaarlijkse bestuursdagen in Tilburg

Op 23 en 24 augustus 2023 werden de jaarlijkse bestuursdagen in Tilburg doorgebracht. Tijdens deze dagen heeft het bestuur een...

Gevraagd: ervaringsplekken in de raad van toezicht vanaf medio oktober 2023

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan een frisse blik, aan een nieuw perspectief? En wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit in uw raad van toezicht?