Opleidingsaanbod NVTZ Academie najaar 2023 beschikbaar!

Wilt u dit najaar een opleiding volgen bij de NVTZ Academie, om u te blijven professionaliseren in uw rol als toezichthouder? Ons najaarsprogramma is nu beschikbaar! U vindt hem in de bijlage van deze mail.

Om u optimaal te kunnen ondersteunen in uw professionalisering, heeft de NVTZ Academie haar aanbod dit jaar wat anders vormgegeven: het basisprogramma heeft een update gehad en er zijn meer opleidingen voor de ervaren toezichthouders toegevoegd, de advanced opleidingen. Deze opleidingen bestaan uit een online basismodule, een live verdiepingsdag en een terugkomdag.

In de bijlage treft u het overzicht aan van onze leergangen en opleidingen. Door in de pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende websitepagina van de NVTZ Academie, waar u meer informatie kunt vinden over het programma en de data. Daar kunt u zich eveneens aanmelden.

Nieuw in het aanbod: Online college toezicht op privacy en gegevensbescherming

In dit online college staat de rol van de toezichthouder centraal bij privacy en gegevensbescherming. Hoe komt u erachter of de instelling of organisatie goed omgaat met de persoonsgegevens van patiënten of cliënten? Wat is hierin de rol van de toezichthouder? In het college krijgt u praktische handvaten mee voor het uitoefenen van toezicht.

Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders

Wegens het succes van de vorige editie vindt er op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023 een nieuwe editie plaats van de ‘InnovatietripNL voor Toezichthouders’. De innovatietrip geeft een unieke inkijk bij innovatieve organisaties, levert een uitbereiding van uw netwerk op en geeft inspiratie om vanuit een ander perspectief te kijken. U wordt uitgebreid bijgepraat over zorginnovaties die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen in het te lijf gaan van de uitdagingen in de zorg.

Opleidingsprogramma najaar 2023

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.