Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders op 16 en 17 november 2023

Wegens het succes van de vorige editie vindt er op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023 een nieuwe editie plaats van de ‘InnovatietripNL voor Toezichthouders’. Gaat u met ons mee op deze unieke innovatietrip? De zorg staat voor grote uitdagingen en dat vraagt om een andere aanpak. Zorginnovatie biedt een oplossing, doordat er door slimme ondersteuning met minder mensen meer zorg geleverd kan worden. Op deze tweedaagse innovatietrip met toezichthouders wordt u meegenomen langs innovatieve organisaties binnen en buiten de zorg die succesvol in staat zijn om te innoveren.

De Innovatietrip geeft een unieke inkijk, levert een uitbereiding van uw netwerk op en geeft inspiratie om vanuit een ander perspectief te kijken. U wordt uitgebreid bijgepraat over zorginnovaties die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen in het te lijf gaan van de uitdagingen in de zorg.  

Wilt u meer informatie over deze unieke tweedaagse tour lang innovatieve organisaties of u aanmelden voor de trip op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2023? Lees hier meer over deze trip en meld u snel aan!

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.