Nieuws

Filters:

Zoeken

Thema

Filters:

Gevraagd: ervaringsplekken in de raad van toezicht vanaf medio oktober 2023

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan een frisse blik, aan een nieuw perspectief? En wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit in uw raad van toezicht?

Eendaagse over “Toezien vanuit ervaringsdeskundig perspectief”

Doel van deze eendaagse is een waaier van mogelijkheden en ervaringen te delen. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid voor het onderlinge gesprek van de deelnemers die ieder natuurlijk hun eigen ervaringen of opvattingen meebrengen. We zullen ook stilstaan bij misverstanden of vooroordelen op dit onderwerp.

Opleidingsaanbod NVTZ Academie najaar 2023 beschikbaar!

Wilt u dit najaar een opleiding volgen bij de NVTZ Academie, om u te blijven professionaliseren in uw rol als toezichthouder? Ons najaarsprogramma is nu beschikbaar! U vindt hem in de bijlage van deze mail.

NIEUW Online college Toezicht op privacy en gegevensbescherming

Sinds de inwerkingtreding van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in 2018, is er binnen organisaties veel gebeurd in het organiseren…

Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders op 16 en 17 november 2023

De Innovatietrip geeft een unieke inkijk, levert een uitbereiding van uw netwerk op en geeft inspiratie om vanuit een ander perspectief te kijken.

NIEUW Effectief toezichthouden voor advanced toezichthouders

De eerste editie van dit blended programma gaat van start op donderdag 22 juni 2023.

Congres zorgakkoorden, agenda 2030

Donderdag 20 april 2023 organiseert de NVTZ een congres rondom de grote zorgakkoorden die onlangs gesloten zijn of nog in de maak zijn.

NIEUW Het spel van toezicht voor advanced toezichthouders

De eerste editie van dit blended programma gaat van start op dinsdag 6 juni 2023.

Professionaliseringsprogramma Wtza-intern toezicht

Nieuw in het aanbod van de NVTZ Academie. Het professionaliseringsprogramma ‘Meerwaarde van de Raad van Toezicht’ staat in het teken van de specifieke taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en competenties van de rol van de nieuwe toezichthouder.

Het nieuwe professionaliseringsaanbod voor 2023 is beschikbaar!

Het nieuwe professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie voor het jaar 2023 is inmiddels bekend. Ook in dit nieuwe jaar is…