Nieuws

Filters:

Zoeken

Thema

Filters:

Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders

Wegens het succes van de vorige edities vindt er op donderdag 12 en vrijdag 13 september 2024 een nieuwe editie plaats van de ‘InnovatietripNL voor Toezichthouders’. Gaat u met ons mee op deze unieke innovatietrip?

Nieuw online college ‘De toezichthouder als hoeder van de dialoog’

In het nieuwe verdiepende online college, gebaseerd op de principes van Dialogisch Leiderschap, benadrukt het belang van zelfreflectie en dialoog binnen de raad van toezicht. Door concrete voorbeelden en praktische richtlijnen worden toezichthouders gestimuleerd om effectiever te handelen en zich aan te passen aan veranderende rollen binnen de zorgsector.

Nieuwe editie Governance Colleges op woensdag 29 mei 2024

Enkele keren per jaar organiseren NVZD, NVTZ en Avicenna Academie voor Leiderschap gezamenlijk de Governance Colleges: diepgaande en kritische colleges over zorg- en samenlevingsvraagstukken, waarin thema’s met betrekking tot Goed Bestuur centraal staan.

Nieuw aanbod in samenwerking met Governance Academy

De NVTZ Academie is een samenwerking aangegaan met de Governance Academy. Er zijn drie nieuwe programma’s beschikbaar gesteld waar u als lid van de NVTZ Academie aan kunt deelnemen.

Nieuwe blended opleiding ‘De toezichthouder als hoeder van de dialoog’

Een ‘goede’ toezichthouder is in staat om flexibel te schakelen tussen de verschillende vormen van overleg, zowel met de bestuurder als met collega’s.

NIEUW Toezichthouden op sociale veiligheid

In het kader van de toenemende aandacht voor grensoverschrijdend gedrag binnen organisaties, biedt een nieuwe eendaagse opleiding ‘Toezichthouden op Sociale Veiligheid’ essentiële kennis en handvatten aan commissarissen en toezichthouders.

Professionaliseringsaanbod NVTZ Academie 2024

Hierbij de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor 2024. Een programma vol ontwikkelmogelijkheden om ook dit jaar…

Gevraagd: ervaringsplekken in de raad van toezicht vanaf medio oktober 2023

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan een frisse blik, aan een nieuw perspectief? En wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit in uw raad van toezicht?

Eendaagse over “Toezien vanuit ervaringsdeskundig perspectief”

Doel van deze eendaagse is een waaier van mogelijkheden en ervaringen te delen. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid voor het onderlinge gesprek van de deelnemers die ieder natuurlijk hun eigen ervaringen of opvattingen meebrengen. We zullen ook stilstaan bij misverstanden of vooroordelen op dit onderwerp.

Opleidingsaanbod NVTZ Academie najaar 2023 beschikbaar!

Wilt u dit najaar een opleiding volgen bij de NVTZ Academie, om u te blijven professionaliseren in uw rol als toezichthouder? Ons najaarsprogramma is nu beschikbaar! U vindt hem in de bijlage van deze mail.