Opleidingsaanbod NVTZ Academie voor het najaar van 2024 beschikbaar!

Het eerste half jaar van 2024 zit er al bijna weer op! Ook dit najaar ondersteunt de Academie u graag bij uw professionalisering als toezichthouder. In de kennisbank vindt u de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor het najaar van 2024. Heeft u binnen de raad al besproken waar de ontwikkelbehoefte van de RvC als team ligt en waar u zich als individuele toezichthouder in wilt professionaliseren?

Om u te helpen een opleiding te kiezen die het beste aansluit bij uw ontwikkelbehoefte en die van uw raad, presenteren we u graag in een overzichtelijk en compact schema ons volledige aanbod. We maken in de leaflet onderscheid tussen:

  • Basis opleidingen: voor toezichthouders die in hun eerste toezichtsperiode zitten en een basis zoeken om hun rol vorm in te vullen.
  • Advanced opleidingen: voor toezichthouders die in hun tweede toezichtsperiode (of verder) zitten en hun toezichthoudende rol op een diepere laag willen vormgeven.
  • Themagerichte opleidingen: voor toezichthouders die verdieping zoeken op een specifiek thema.

Uiteraard geldt dit onderscheid als een advies en zijn alle opleidingen zowel voor beginnende als ervaren toezichthouders te volgen.

Kennisbank

NVTZ Academie brochure najaar 2024

Bekijk in onze brochure het volledige professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie.

Het laatste nieuws

Ontvang de gratis gids voor het werven van toezichthouders in de zorg

Bent u betrokken bij een zorg- of welzijnsorganisatie en op zoek naar praktische inzichten en strategieën voor het werven van geschikte toezichthouders?

Bestuursvergadering 23 mei

Verslag van de vergadering van 23 mei 2024. Er was veel te bespreken op de bestuursvergadering van 23 mei. Na een gesprek met Paul Zevenbergen, voorzitter van de programmaraad, stonden een aantal publicaties van de NVTZ en het programma van het ledenfestival in het najaar op de agenda

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.