Nieuwe editie van de InnovatietripNL voor Toezichthouders

Wegens het succes van de vorige edities vindt er op donderdag 12 en vrijdag 13 september 2024 een nieuwe editie plaats van de ‘InnovatietripNL voor Toezichthouders’. Gaat u met ons mee op deze unieke innovatietrip?

De zorg staat voor grote uitdagingen die een vernieuwende aanpak vereisen. Zorginnovatie biedt een oplossing door slimmere ondersteuning, waardoor met minder personeel meer zorg kan worden geleverd. Tijdens deze tweedaagse innovatietrip met toezichthouders zult u kennismaken met innovatieve organisaties, zowel binnen als buiten de zorg, die succesvol zijn in het bevorderen van innovatie.

De Innovatietrip biedt een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen, uw netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen vanuit verschillende perspectieven. U wordt uitgebreid bijgepraat over zorginnovaties die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen in het te lijf gaan van de uitdagingen in de zorg.  

Wilt u meer weten over deze tweedaagse tour langs innovatieve organisaties of wilt u zich aanmelden voor de trip op 12 en 13 september? Klik hier voor meer informatie en meld u snel aan!

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.