Over Hans Hammink

Regio Overijssel

In mijn werk als zelfstandig ondernemer ben ik elke dag betrokken bij diverse vraagstukken op strategisch en tactisch niveau die je in elke branche opnieuw weer tegenkomt. Het leuke aan mijn werk is verantwoordelijkheid nemen en krijgen en je ieder keer de afweging moet maken om het weer beter te doen. Ik ben in aanraking met de zorg gekomen door mijn toezichthouders-rol bij Friso mensgerichte zorg in Almelo. Je wordt geraakt door de bevlogenheid van de medewerkers en zorg voor je bewoners. Alles begint met passie en zo ook mijn nieuwe uitdaging om regioambassadeur te worden bij de NVTZ.

De toezichthoudersrol wordt anders en steeds professioneler ingevuld. Dat betekent dat er van je kennis steeds meer wordt gevraagd. Ik wil graag die verbindende schakel zijn om samen tot nieuwe inzichten te komen en elkaar scherp bij de les te houden. Maar ook het informele te versterken wanneer het kan en het formele op te zoeken als het moet.

We gaan mooie leerzame bijeenkomsten organiseren met actuele onderwerpen waarin altijd in het oog wordt houden waar we van zijn. Een betere betaalbare zorg met een tevreden bewoner.

Kortom: het goede van het oude en het betere van het nieuwe. Ik ga ervoor, u ook? 

Lees ook

Caroline van Weert

Regioambassadeur Utrecht en Flevoland

Yvonne van Kemenade

Regioambassadeur Zeeland / Zuid-Holland

Bas Baanders

Regioambassadeur Noord-Holland