Over Jolien Kohlmann-Bins

Regio Gelderland

In 2021 ben ik door de NVTZ benaderd met de vraag of ik regio ambassadeur van de regio Gelderland wilde worden. De termijn van Beatrix van Emmerik loopt begin 2022 helaas tot een einde en daarvoor werd opvolging gezocht.

Het kan zijn dat we elkaar al eerder en vaker ontmoet hebben. Voor degenen die mij niet kennen stel ik me graag voor. Ik ben Jolien Kohlmann-Bins, 54 jaar, woonachtig in Heelsum. Getrouwd, moeder van volwassen uit huis wonende kinderen, rentmeester van moestuin, kippen, konijnen en hond Roderick Olivier, ook wel Ollie of Olleke genoemd.

Na in de jaren tachtig de HBO-v te hebben afgerond, als verpleegkundige aan de slag gegaan. Later bedrijfskunde in Nijmegen gestudeerd en afgestudeerd op het onderwerp Dienend Leiderschap.

In mijn huidige werk ben ik bestuurder van een zorgorganisatie en voorzitter Raad van Toezicht van stichting Allegoeds in Lunteren en stichting USE-it Arnhem. Daarnaast lid van de Raad van Toezicht van Stichting Rijnstad in Arnhem. Het vak van toezichthouder beoefen ik nu ongeveer 14 jaar.

Ik zie uit naar de ontmoeting en samenwerking en hoop jullie, in een of andere vorm, te ontmoeten. Heb je suggesties voor thema’s voor de regionale bijeenkomsten, voel je vrij om me dit te laten weten.

Lees ook

Bas Baanders

Regioambassadeur Noord-Holland

Hans Hammink

Regioambassadeur Overijssel

Coba Anninga

Regioambassadeur Friesland, Groningen en Drenthe