Over Aad Koster

Na mijn studie economie ben ik bijna 30 jaar werkzaam geweest bij landelijke brancheverenigingen in de zorg. Vanaf mijn vertrek als directeur van ActiZ in 2015 combineer ik een aantal bestuurlijke functies en activiteiten. Ik vind het boeiend om ook Europees actief te zijn als vice-voorzitter van European Ageing Network. En Ik ben trots op het digitale platform voor ouderen Alleszelf.nl, dat ik samen met een paar collega’s run.

Sinds een aantal jaren ben ik met veel plezier lid van twee Raden van Toezicht in de ouderenzorg. Met name hoe de kernwaarden en de visie van de organisaties praktisch worden vertaald in het dagelijks leven van de cliënten en innovatie van de zorg zijn onderwerpen waar ik me graag in verdiep.

Als echte verenigingsman vind ik het geweldig en een eer om voorzitter te zijn van de NVTZ. Ik wil dat onze leden hun vereniging ervaren als plek waar ze goede en adequate informatie en ondersteuning krijgen en als een netwerk waar ze hun ervaringen kunnen delen met hun collega-toezichthouders. Daar zet ik me graag voor in.

Lees ook

Cor Calis

Lid

Hanneke Ester

Penningmeester

Petri Ykema

Vice-voorzitter