Laden Activiteiten

Governance colleges

Enkele keren per jaar organiseren NVZD, NVTZ en Avicenna Academie voor Leiderschap gezamenlijk de Governance Colleges: diepgaande en kritische colleges over zorg- en samenlevingsvraagstukken, waarin thema’s met betrekking tot Goed Bestuur centraal staan. Dit wordt gecombineerd met onderlinge ontmoetingen tussen bestuurders en toezichthouders in functie. In elk college staat een actueel thema centraal, waarover twee top sprekers hun licht zullen laten schijnen.

Vitaal besturen

Besturen is topsport. In uitdagende tijden waarin van bestuurders en toezichthouders gevraagd wordt om anders te kijken en anders te doen, om tot eigentijdse duurzame oplossingen te komen. Ook vanuit het toezicht wordt verwacht attentie te geven aan goed werkgeverschap waarbij vitaliteit van bestuurder(s) en medewerkers van eminent belang is. Hoe blijf je als mens vitaal, terwijl de druk vanuit vele opzichten hoog is en als bestuurder van je verwacht wordt altijd ‘aan te staan’.

Prof. dr. Witte Hoogendijk en Paula Kolthoff zullen tijdens twee interactieve bijdragen inzichten en handelingsrepertoire aanreiken over ‘vitaal besturen’.

Frank Seine (directeur Avicenna) zal optreden als dagvoorzitter gedurende het Governance College.

Locatie

Midden Nederland. Exacte locatie volgt binnenkort.

Doelgroep

De Governance Colleges zijn bedoeld voor bestuurders en toezichthouders in functie, die op zoek zijn naar inspiratie, reflectie en ontmoeting.

Download de brochure voor meer informatie.

Over het event

29 mei @ 16:30 20:15

€195 – €295

Midden Nederland

Deel dit event:

Bekijk ook

Regiobijeenkomst Drenthe, Friesland, Groningen

26 april 2024

10:00 - 13:00 uur

Haren

Kosteloos

Visie 2030 NVTZ & VGN

13 mei 2024

16:00 - 19:00 uur

Utrecht

Kosteloos

Regiobijeenkomst Gelderland: Verbeeldingskracht

31 mei 2024

09:30 - 13:00 uur

Lunteren

Kosteloos