Professionaliseringsaanbod NVTZ Academie 2024

Hierbij de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor 2024. Een programma vol ontwikkelmogelijkheden om ook dit jaar weer te groeien in uw rol als toezichthouder. Want toezichthouden is mensenwerk, en een vak dat voortdurend een bepaalde mentaliteit, sensitiviteit en actuele kennis vergt.

Om u te helpen een opleiding te kiezen die het beste aansluit bij uw ontwikkelbehoefte, presenteren we u graag in een overzichtelijk en compact schema ons volledige aanbod. We maken in de leaflet onderscheid tussen:

  • Basis opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die in hun eerste toezichtsperiode zitten en een basis zoeken om hun rol vorm in te vullen.
  • Advanced opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die in hun tweede toezichtsperiode (of verder) zitten en hun toezichthoudende rol op een diepere laag willen vormgeven.
  • Themagerichte opleidingen: deze opleidingen zijn bedoeld voor toezichthouders die verdieping zoeken op een specifiek thema.

Uiteraard geldt dit onderscheid als een advies en zijn alle opleidingen zowel voor beginnende als ervaren toezichthouders te volgen.

Door in de bijgevoegde pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende websitepagina van de NVTZ Academie, waar u meer informatie kunt vinden en u kunt aanmelden.

Nieuw in het aanbod

Het programma-aanbod is uitgebreid met een tweetal nieuwe programma’s:

Effectief vergaderen in de boardroom

In de blended opleiding wordt op een interactieve wijze uw expertise in juridische aspecten en geavanceerde vergadertechnieken vergroot, zodat u kunt zorgen dat productieve vergaderingen in harmonie verlopen, scherp op inhoud zijn en aan alle wet- en regelgeving voldoen.

De toezichthouder als hoeder van de dialoog

De blended opleiding gaat in op het inzetten van een dialoog op een effectieve en authentieke wijze waarbij de toezichthouder op zichzelf en de eigen gedragsstijlen kan reflecteren.

Wij verwelkomen u dit jaar graag bij onze opleidingen!

Download de brochure

NVTZ Academie brochure 2024

Bekijk in onze brochure het volledige professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie.

Het laatste nieuws

Online dialoogsessie ‘Teamwork dat telt; teamvorming van de rvc/rvt’

Deze eerste sessie, onderdeel van een reeks, werd gezamenlijk georganiseerd door de VTW en de NVTZ, als verdieping op het langjarig onderzoek waarmee in beeld wordt gebracht hoe het intern toezicht in de corporatiesector en in de sector en zorg & welzijn ervoor staat.

NVTZ richt zich op de toekomst

Op maandag 16 oktober vergaderde het bestuur van de NVTZ. Op de agenda stonden onder andere het programma van het ledenfestival op 29 en 30 november, het jaarthema van 2024, de enquêteresultaten over innovatie en het concept jaarplan en begroting van 2024 ter voorbereiding van de komende ALV.

Podcasttip #5

Als we teams en expertises met elkaar verbinden, kom je als organisatie als geheel verde