InnovatietripNL voor Toezichthouders

De zorg staat voor grote uitdagingen en dat vraagt om een andere aanpak. Zorginnovatie biedt een oplossing, doordat er door slimme ondersteuning met minder mensen meer zorg geleverd kan worden. Op deze unieke tweedaagse innovatietrip met toezichthouders wordt u meegenomen langs innovatieve organisaties binnen en buiten de zorg die succesvol in staat zijn om te innoveren. De Innovatietrip geeft een unieke inkijk, levert een uitbereiding van uw netwerk op en geeft inspiratie om vanuit een ander perspectief te kijken.

U krijgt een inkijk in hoe deze innovatieve organisaties omgaan met de uitdagingen die ze hebben en hoe ze deze aanpakken. Wat is nodig om versnelling en ook nieuwe ideeën te krijgen, wat zijn belemmeringen en op welke manier kan de toezichthouder een rol vervullen om de volgende stap in de ontwikkeling te brengen? Daarnaast zult u ook uitgebreid worden bijgepraat over zorginnovaties die nu en in de toekomst een grote rol zullen spelen in het te lijf gaan van de uitdagingen in de zorg.  Dotslash Utrecht, Microsoft, PostNL, citizenM hotels, het Erasmus MC, de Hogeschool Rotterdam en het Albert Schweitzer ziekenhuis worden bezocht.

Wilt u meer informatie over deze unieke tweedaagse tour lang innovatieve organisaties of u aanmelden? Op donderdag 26 januari en vrijdag 27 januari 2023 vindt de Innovatietrip plaats. Bekijk hieronder de flyer of ga hier naar de opleidingspagina van de NVTZ Academie.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.