Laden Activiteiten
  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst Wtza – intern toezicht

Benieuwd naar wat de NVTZ voor u kan betekenen in het voldoen aan het onderdeel ‘intern toezicht’ van de Wtza? Kom naar één van de online informatiebijeenkomsten. 

Per 1 januari 2022 is de Wet toetreding zorgaanbieders in werking getreden. Onderdeel van deze nieuwe wet is dat het intern toezicht, bestaande uit drie natuurlijke personen, voor een grotere groep zorgaanbieders verplicht wordt. Het inregelen van het intern toezicht is voor vele zorgaanbieders, en misschien ook voor u, een grote uitdaging; waar ga ik van start, wat zijn mijn rechten en plichten en waar vind ik toezichthouders die bij mij en mijn organisatie passen? Hoe zorg ik dat ik niet de regie over mijn organisatie verlies, maar zorg ik ervoor dat ik het intern toezicht voor mij laat werken? 

De NVTZ heeft samen met brancheorganisaties zoals de BVKZ, InEen, LHV, KNMT, ZKN en de NVZD een tweejarig programma ontwikkeld. Gedurende deze twee jaar wordt u als zorgaanbieder geholpen met het organiseren van goed en passend intern toezicht. Toezicht welke een meerwaarde geeft aan uw zorgorganisatie. 

Tijdens de online bijeenkomsten zal het programma van de NVTZ verder worden toegelicht en hoe u hieraan kunt deelnemen. 

Over het event

15 mei 2023 @ 11:00 12:00

Kosteloos

Online

Deel dit event:

Bekijk ook

Regiobijeenkomst Gelderland

25 oktober 2024

09:30 - 13:00 uur

Lunteren

Kosteloos

Ledenfestival : In samenspel met de samenleving

28 november 2024

10:00 - 17:00 uur

Kamerik

195