Laden Activiteiten

Dialoogsessie 1 – Boek ‘Toezien op Samenwerken’: het volksgezondheidsperspectief

Toezien op samenwerken is een actueel thema. De publicatie van onze Wetenschappelijke Adviesraad, genaamd ‘Toezien op samenwerken: naar een verantwoord samenspel’ bundelt een aantal perspectieven, thema’s en casuïstiek rondom dit vraagstuk. Om de dialoog hierover te bevorderen organiseert de Wetenschappelijke Adviesraad van de NVTZ een aantal dialoogsessies. We nodigen u graag uit voor de eerste sessie van deze reeks!

De eerste dialoogsessie zal maandag 9 oktober a.s. plaatsvinden en heeft als overkoepelend thema het volksgezondheidsperspectief en het publiek domein.

Emeritus hoogleraar Economie en organisatie van de gezondheidszorg en tevens lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van de NVTZ, Richard Janssen, zal het volksgezondheidsperspectief in relatie tot regionale zorgnetwerken toelichten. Vervolgens zullen Ben Kokx (adviseur & procesbegeleider organisatieverandering en besturing) & Louis Houwen (Advocaat-Partner Gezondheidszorg DirkZwager) hun perspectief op regionale samenwerkingsverbanden toelichten. Ook zal de voorzitter van de Alliantie Santé, Paul Schefman, in gaan op praktijk rondom samenwerking en het toezicht daarop.

De bijeenkomst zal digitaal via Zoom plaatsvinden, op 9 oktober 2023 van 12:00-13:15u.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle leden van de NVTZ. Toezichthouders kunnen eventueel hun bestuurder ‘meenemen’ naar de bijeenkomst. Aanmelden kan via de aanmeldknop.

Over het event

9 oktober @ 12:00 13:15

Kosteloos

Online

Deel dit event:

Bekijk ook

Branchebijeenkomst Ziekenhuizen

29 september 2023

14:00 - 16:00 uur

Online

Kosteloos

Informatiebijeenkomst Wtza – intern toezicht

5 oktober 2023

10:00 - 11:00 uur

Online

Kosteloos

Regiobijeenkomst Limburg

12 oktober 2023

17:00 - 22:00 uur

Heerlen

Kosteloos