Laden Activiteiten
  • Dit evenement is voorbij.

Dialoogsessie 1 – Boek ‘Toezien op Samenwerken’: het volksgezondheidsperspectief

Toezien op samenwerken is een actueel thema. De publicatie van onze Wetenschappelijke Adviesraad, genaamd ‘Toezien op samenwerken: naar een verantwoord samenspel’ bundelt een aantal perspectieven, thema’s en casuïstiek rondom dit vraagstuk. Om de dialoog hierover te bevorderen organiseert de Wetenschappelijke Adviesraad van de NVTZ een aantal dialoogsessies. We nodigen u graag uit voor de eerste sessie van deze reeks!

De eerste dialoogsessie zal maandag 9 oktober a.s. plaatsvinden en heeft als overkoepelend thema het volksgezondheidsperspectief en het publiek domein.

Emeritus hoogleraar Economie en organisatie van de gezondheidszorg en tevens lid van de Wetenschappelijke Adviesraad van de NVTZ, Richard Janssen, zal het volksgezondheidsperspectief in relatie tot regionale zorgnetwerken toelichten. Vervolgens zullen Ben Kokx (adviseur & procesbegeleider organisatieverandering en besturing) & Louis Houwen (Advocaat-Partner Gezondheidszorg DirkZwager) hun perspectief op regionale samenwerkingsverbanden toelichten. Ook zal de voorzitter van de Alliantie Santé, Paul Schefman, in gaan op praktijk rondom samenwerking en het toezicht daarop.

De bijeenkomst zal digitaal via Zoom plaatsvinden, op 9 oktober 2023 van 12:00-13:15u.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle leden van de NVTZ. Toezichthouders kunnen eventueel hun bestuurder ‘meenemen’ naar de bijeenkomst. Aanmelden kan via de aanmeldknop.

Over het event

9 oktober 2023 @ 12:00 13:15

Kosteloos

Online

Deel dit event:

Bekijk ook

Regiobijeenkomst Gelderland

25 oktober 2024

09:30 - 13:00 uur

Lunteren

Kosteloos

Ledenfestival : In samenspel met de samenleving

28 november 2024

10:00 - 17:00 uur

Kamerik

195