Laden Activiteiten
  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering

Ontwikkeling Toezichtsvisie 3.0 & Ledenvergadering

We nodigen u van harte uit voor de de Algemene Ledenvergadering van de NVTZ die komende 5 juni plaatsvindt. De ledenconferentie/ALV wordt georganiseerd in de Winkel van Sinkel in het hart van Utrecht en heeft aansluitend een buffet en een drankje. We zouden het erg leuk vinden en waarderen als u of één van uw collega’s aanwezig zou kunnen zijn bij deze belangrijke bijeenkomst.

Behalve een kort huishoudelijk deel aan het eind, waarin de jaarrekening ter sprake zal komen en het bestuur een nieuw bestuurslid zal voordragen, zal de nadruk in het inhoudelijk deel van de bijeenkomst sterk liggen op de bespreking, de aanpassing en de versteviging van onze ‘Toezichtsvisie 3.0’, waarin we een profiel voor de toezichthouder van 2030 en verder willen formuleren.

Dit document, waarvoor een door het bestuur ingestelde commissie onder voorzitterschap van Erik Dannenberg (lid Raad van Volksgezondheid & Samenleving & voorzitter Divosa) zich momenteel buigt over een eerste versie. Dit document zal zich vooral richten op de grote maatschappelijke opgaven van de komende tien tot twintig jaar, de integrale gezondheidsuitdagingen van verschillende generaties mensen en de rol van het intern toezicht en de individuele toezichthouder daarin. Nergens komt het jaarthema ‘Toezien in samenspel met de samenleving’ zo sterk samen als in dit document en de commissie is hard op zoek naar de waardevolle input van onze leden, vandaar dat we uw aanwezigheid op 5 juni op prijs zouden stellen.

De commissie zal er (voor een groot deel) ook zijn en een belangrijke rol spelen tijdens het inhoudelijke deel van de bijeenkomst. Daarnaast zal er (onder voorbehoud) een co-referaat gegeven worden door de voormalig plaatsvervangend directeur van het Sociaal-Cultureel Planbureau, Marjolijn Olde Monnikhof. Zij is momenteel directeur-bestuurder van de Stichting CAOP, een kenniscentrum voor betekenisvol werk, gericht op wetenschap, onderzoek en sociale innovatie.

Programma

(Onder voorbehoud)

14:00 uurInloop
14:30 uurStart inhoudelijke bijeenkomst Toezichtsvisie 3.0
– Bijdrage Marjolijn Olde Monnikhof (Stichting CAOP)
– Werksessie met de leden
16:30 uurAlgemene Ledenvergadering
17:15 uurAfsluiting, borrel & buffet

Aanmelden

Dit kan via de aanmeldbutton op deze pagina.

Over het event

5 juni @ 14:00 18:00

Kosteloos

De Winkel van Sinkel

Oudegracht 158
Utrecht, 3511 AZ
+ Google Maps

Deel dit event:

Bekijk ook

Branchebijeenkomst GGZ

1 juli 2024

14:00 - 17:00 uur

Amersfoort

Kosteloos

Aftrap pilot ‘Leerkringen voor toezichthouders in de Forensische Zorg’

4 juli 2024

13:30 - 16:30 uur

Soesterberg

Kosteloos

Regiobijeenkomst Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Holland

11 juli 2024

15:00 - 17:00 uur

Online

Kosteloos