Het nieuwe professionaliseringsaanbod voor 2023 is beschikbaar!

Het nieuwe professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie voor het jaar 2023 is inmiddels bekend. Ook in dit nieuwe jaar is de Academie er voor u als het gaat om uw professionalisering als toezichthouder. Met een opleidingsprogramma vol thematieken uit de zorg en welzijn, maar ook rondom essentiële vraagstukken op het gebied van toezichthouden in het algemeen.

Om u optimaal te kunnen ondersteunen in uw professionalisering, heeft de NVTZ Academie haar aanbod dit jaar wat anders vormgegeven: het basisprogramma heeft een update gehad en er zijn meer opleidingen voor de ervaren toezichthouders toegevoegd, de advanced opleidingen. Deze opleidingen bestaan uit een online basismodule, een live verdiepingsdag en een terugkomdag.

Door in de pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende opleidingspagina, waar u meer informatie kunt vinden over het programma en de data. Daar kunt u zich eveneens aanmelden. 

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.