Routebeschrijving naar de NVTZ

De NVTZ is gevestigd op de 12e etage van het kantoorcomplex 'Piet van Dommelenhuis'. Dit complex bevindt zich boven winkelcentrum Kanaleneiland te Utrecht. De ingang van het gebouw bevindt zich op de Churchilllaan. Vanaf het winkelcentrum is het alleen voor personeel met een pas mogelijk om het gebouw te betreden.
 
Met de tram vanaf station Utrecht CS

Volg vanaf Utrecht CS de borden Jaarbeurs Utrecht richting het Jaarbeursplein. Neem vanaf het Jaarbeursplein de sneltram richting IJsselstein of Nieuwegein. Vertrek: iedere 7 minuten, reistijd 7 minuten. Bij halte 5 Mei Plein uitstappen. Rechts van de halte ziet u aan de overkant van de straat winkelcentrum Kanaleneiland met daarboven een kantorencomplex (Piet van Dommelenhuis). Loop linksom het gebouw naar de ingang van het gebouw aan de Churchilllaan. Hier kunt u zich bij de receptie melden. De NVTZ zit op de 12e verdieping.
 
Met de auto

Mogelijke verkeershinder rondom NVTZ in verband met werkzaamheden busbaan Transwijk.

Vanuit richting Amsterdam/Den Bosch (A2):

Afslag Utrecht Centrum volgen, daarna afrit 8 nemen. Bij rotonde 24 Oktoberplein rechtsaf, trambaan volgen. Bij rotonde 5 Meiplein rechtsaf de Churchilllaan op.
 
Vanuit richting Den Haag/Rotterdam (Al2):

Afslag Utrecht Jaarbeurs (afrit 17), daarna richting Oog in Al/Kanaleneiland aanhouden. Trambaan volgen via rotonde Europalaan naar rotonde 5 Mei Plein Op rotonde 5 Mei Plein linksaf de Churchilllaan op.
 
Vanuit richting Arnhem/Hilversum (Al2/A27):

Ring Utrecht/Jaarbeurs aanhouden afslag Utrecht Jaarbeurs (afrit 17), daarna richting Oog in Al/Kanaleneiland aanhouden trambaan volgen via rotonde Europalaan naar rotonde 5 Meiplein op rotonde 5 Meiplein linksaf de Churchilllaan op.
 
Parkeren

U kunt parkeren in de garage van het winkelcentrum, ingang aan de van Starkenborghof. Het is voor bezoekers de eerste 2 uur gratis parkeren. Indien deze tijd wordt overschreden kunt u bij de slagboom bij het uitrijden middels creditcard of contactloos betalen.
 
Adresgegevens
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht
Telefoonnummer: 030 737 0085
Plan route via Google Maps

 

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen