Werkgeversrol

Werkgeversrol

De raad van toezicht is de werkgever van de bestuurder. De raad benoemt, schorst en ontslaat de bestuurder. De raad gaat over de beloning van de bestuurder en vervult haar rol als werkgever vanuit het principe van goed werkgeverschap.

Themanieuws

Opleidingsaanbod NVTZ Academie voor het najaar van 2024 beschikbaar!

Ook dit najaar ondersteunt de Academie u graag bij uw professionalisering als toezichthouder. In de kennisbank vindt u de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor het najaar van 2024.

Ontvang de gratis gids voor het werven van toezichthouders in de zorg

Bent u betrokken bij een zorg- of welzijnsorganisatie en op zoek naar praktische inzichten en strategieën voor het werven van geschikte toezichthouders?

Bestuursvergadering 23 mei

Verslag van de vergadering van 23 mei 2024. Er was veel te bespreken op de bestuursvergadering van 23 mei. Na een gesprek met Paul Zevenbergen, voorzitter van de programmaraad, stonden een aantal publicaties van de NVTZ en het programma van het ledenfestival in het najaar op de agenda

Uit de kennisbank

Mijn raad van toezicht is rond. Dat geeft rust

Oók weer iets dat we moeten regelen.’ Dat was de eerste gedachte van Frank Bruggeman van de Ommer Apotheek toen bleek dat ze door de Wtza een Raad van Toezicht moesten oprichten.

NVTZ Academie brochure najaar 2024

Bekijk in onze brochure het volledige professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie.

Toezicht in tijden van schaarste

Download hieronder de publicatie.