Moet de cursus voor nieuwe toezichthouders of het leiderschapstraject bij de NVTZ Academie worden gevolgd?

Nee, u kunt deze cursussen bij de NVTZ Academie volgen, maar dit kan ook bij een andere opleider. Let daarbij op de aspecten waaraan een cursus voor nieuwe toezichthouders in zorg en/of welzijn in ieder geval aandacht aan zou moeten besteden. Deze staan beschreven op de ‘Goed beslagen ten ijs’ pagina van de NVTZ website.

Op de website vindt u een lijst met goedgekeurde opleidingen en cursussen. Deze cursussen en opleidingen voldoen volgens de Innovatie- en Adviescommissie van Goed Toezicht aan de voorwaarden die aan een cursus voor nieuwe toezichthouders respectievelijk leiderschapstraject gesteld worden.

Staat de door u gevolgde cursus of opleiding er niet bij? U kunt de door uw gevolgde cursus of opleiding doorgeven via communicatie@nvtz.nl. De innovatie- en adviescommissie van Goed Toezicht bekijkt dan of de cursus geschikt is als cursus voor nieuwe toezichthouders dan wel leiderschapscursus. Als dit het geval is, wordt deze cursus toegevoegd aan de lijst met goedgekeurde opleidingen/cursussen.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen