Opleidingsprogramma NVTZ Academie najaar bekend

Het najaarsprogramma van de NVTZ Academie is beschikbaar. Reeds bestaande opleidingen zijn geactualiseerd en er zijn nieuwe opleidingen toegevoegd. Met een opleidingsprogramma vol thematieken uit de zorg- en welzijnsbranche, maar ook rondom essentiële vraagstukken op het gebied van toezichthouden in het algemeen. Op welk gebied gaat u zich als toezichthouder de komende maanden verder ontwikkelen?

Bekijk hier het volledige aanbod voor het najaar. De leaflet met onze opleidingen is interactief. Door in de pdf op de titel van de opleiding te klikken, komt u direct op de betreffende websitepagina van de NVTZ Academie, waar u meer informatie kunt vinden over het programma en de data. Daar kunt u zich eveneens aanmelden. 

Kennisbank

NVTZ Academie brochure

Bekijk in onze brochure het volledige professionaliseringsaanbod van de NVTZ Academie

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.