Ontvang de gratis gids voor het werven van toezichthouders in de zorg

Bent u betrokken bij een zorg- of welzijnsorganisatie en op zoek naar praktische inzichten en strategieën voor het werven van geschikte toezichthouders? Dan hebben wij goed nieuws! NVTZ Zoek+Vind heeft een uitgebreide gids samengesteld die helpt om de juiste kandidaten te vinden voor uw raad van toezicht.

Succesvol toezichthouders werven in de zorg: praktische gids en inzichten

Onze gids “Succesvol toezichthouders werven in de zorg: praktische gids en inzichten,” biedt waardevolle informatie en concrete stappen om het wervingsproces te optimaliseren. Ontdek onder andere:

  • Essentiële overwegingen bij het zoekprofiel voor de raad van toezicht
  • Inzichten vanuit de NVTZ over moderne wervingsmethoden in de zorgsector
  • Praktijkervaringen van organisaties zoals CBZ en Neboplus
  • Een gedetailleerd zevenstappenplan voor het vinden van de perfecte match

Waarom deze gids?

De zorgsector verandert continu, en daarmee ook de eisen aan en het vinden van toezichthouders. Onze gids helpt om up-to-date te blijven met trends en methoden, zodat u de beste kandidaten kunt vinden die echt een verschil maken.

 De gids is zowel voor leden als niet leden kosteloos aan te vragen:

Over Zoek+Vind

Zoek+Vind is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) en PMP Supervisor. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van zorginstellingen met geschikte toezichthouders en begeleiden u door het hele proces.

Contact

Indien u vragen hebt of meer wilt weten over NVTZ Zoek+Vind? Neem gerust contact met ons op via:

Het laatste nieuws

Opleidingsaanbod NVTZ Academie voor het najaar van 2024 beschikbaar!

Ook dit najaar ondersteunt de Academie u graag bij uw professionalisering als toezichthouder. In de kennisbank vindt u de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor het najaar van 2024.

Bestuursvergadering 23 mei

Verslag van de vergadering van 23 mei 2024. Er was veel te bespreken op de bestuursvergadering van 23 mei. Na een gesprek met Paul Zevenbergen, voorzitter van de programmaraad, stonden een aantal publicaties van de NVTZ en het programma van het ledenfestival in het najaar op de agenda

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.