In de VVT met elkaar in gesprek over uw ervaringen tijdens corona

Op 3 november jl. gingen toezichthouders in de VVT online met elkaar in gesprek over de vraag: Toezicht houden op verpleeghuiszorg, wat vraagt dat NU? Aanleiding voor het gesprek was het NVTZ-onderzoek naar de ervaringen van toezichthouders in de VVT tijdens de eerste corona- golf in het voorjaar van 2020.

Wilt u als toezichthouders in de VVT ook in gesprek naar aanleiding van het NVTZ-onderzoek over uw ervaringen in de corona-periode? Dan vindt u hier de gespreksstarter die bestaat uit een korte video en een A4 met de belangrijkste slides en vragen waarmee u het gesprek zou kunnen starten.

Start een gesprek over uw ervaringen als toezichthouder in de VVT tijdens de corona-periode.

Download de pdf ‘VVT in gesprek’ met de slides en vragen

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.