Gevraagd: ervaringsplekken in de raad van toezicht vanaf medio oktober 2023

Heeft u binnen uw organisatie behoefte aan een frisse blik, aan een nieuw perspectief? En wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een hoogwaardige diversiteit in uw raad van toezicht? Dan vragen we u om een meeloopperiode binnen uw raad beschikbaar te stellen voor een deelnemer aan de “Oriëntatiesessies voor de aankomende toezichthouder voor meer diversiteit” van de NVTZ Academie. In oktober 2023 gaat een nieuwe deelnemersgroep van start met dit uitdagende programma.

Voor de trainees die deelnemen aan dit programma zijn we opzoek naar ervaringsplekken van minimaal een halfjaar (in onderlinge afstemming te verlengen). Het gaat hierbij om young professionals tot 40 jaar en/of mensen met een multiculturele achtergrond. Uiteraard vindt er eerst een kennismakingsgesprek met de deelnemer plaats. We verbinden jullie vervolgens vanaf medio oktober 2023 met elkaar voor een periode van minimaal zes maanden. De deelnemer gaat meerdere rvt-vergaderingen bijwonen en ontvangt een verdiepingsopdracht gedurende de meeloopperiode. 

Heeft u een ervaringsplek beschikbaar binnen uw raad van toezicht of wilt u meer informatie over het aanbieden van een ervaringsplek? Dan horen we dat graag. U kunt ons een e-mail te sturen op academie@nvtz.nl of bellen met 0570-760006.

Het laatste nieuws

Vacature bureau: Beleidsmedewerker

Wij zoeken een beleidsmedewerker (32u) ! Als beleidsmedewerker bij de NVTZ is geen dag hetzelfde. Het ene moment doe je...

Jaarlijkse bestuursdagen in Tilburg

Op 23 en 24 augustus 2023 werden de jaarlijkse bestuursdagen in Tilburg doorgebracht. Tijdens deze dagen heeft het bestuur een...

Eendaagse over “Toezien vanuit ervaringsdeskundig perspectief”

Doel van deze eendaagse is een waaier van mogelijkheden en ervaringen te delen. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid voor het onderlinge gesprek van de deelnemers die ieder natuurlijk hun eigen ervaringen of opvattingen meebrengen. We zullen ook stilstaan bij misverstanden of vooroordelen op dit onderwerp.