Congres zorgakkoorden, agenda 2030

Donderdag 20 april 2023 organiseert de NVTZ een congres rondom de grote zorgakkoorden die onlangs gesloten zijn of nog in de maak zijn. Bij deze akkoorden is een groot scala aan brancheorganisaties en andere belangrijke koepelorganisaties betrokken (geweest) en zij praten u als lid van de NVTZ graag bij over de akkoorden, de inzet die zij daarin hebben gehad en de vragen die u als toezichthouder erover heeft. De akkoorden die we bespreken dragen mooie namen als IZA, WOZO, TAZ en GALA.
 
Er zitten visies, inzetten en drives achter deze akkoorden om het gezondheidslandschap een stap in de toekomst te laten zetten. Daarnaast is het een kans voor u als toezichthouder om in contact te komen met de vele branche- en koepelorganisaties die het gezondheidslandschap rijk is, om u mede-toezichthouders te ontmoeten en om u te laten inspireren. Dus: meldt u nu aan.
 
Onder anderen ActiZ, Sociaal Werk Nederland, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), RegioPlus, Zorgverzekeraars Nederland (ZN), Zelfstandige Klinieke Nederland (ZKN), BVKZ en nog een aantal organisaties zullen hun rol rondom deze akkoorden komen toelichten en met u in gesprek gaan. Daarnaast bieden we een inspirerend plenair programma aan onder leiding van dagvoorzitter Patrick Jeurissen.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.