WNT-uitvoeringsregeling 2024 bekend

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft afgelopen oktober de WNT-uitvoeringsregeling voor 2024 vastgesteld (zie topinkomens.nl). 

NVTZ adviesregeling

Eind november zijn tevens de sectorale WNT-normen voor 2024 gepubliceerd. De NVTZ heeft berekend wat dit betekent voor de bezoldigingsmaxima van toezichthouders in de sectoren zorg en jeugdhulp, conform het NVTZ-advies honorering raden van toezicht in zorg en welzijn. Hieronder kunt u het geactualiseerde addendum met de bezoldigingsmaxima voor toezichthouders downloaden.

Het laatste nieuws

Opleidingsaanbod NVTZ Academie voor het najaar van 2024 beschikbaar!

Ook dit najaar ondersteunt de Academie u graag bij uw professionalisering als toezichthouder. In de kennisbank vindt u de interactieve leaflet met het volledige aanbod aan opleidingen voor het najaar van 2024.

Ontvang de gratis gids voor het werven van toezichthouders in de zorg

Bent u betrokken bij een zorg- of welzijnsorganisatie en op zoek naar praktische inzichten en strategieën voor het werven van geschikte toezichthouders?

Bestuursvergadering 23 mei

Verslag van de vergadering van 23 mei 2024. Er was veel te bespreken op de bestuursvergadering van 23 mei. Na een gesprek met Paul Zevenbergen, voorzitter van de programmaraad, stonden een aantal publicaties van de NVTZ en het programma van het ledenfestival in het najaar op de agenda