Week van radicale vernieuwing 7-11 november

7 t/m 11 november 2022 organiseert LOC weer een nieuwe landelijke inspiratieweek. Na het succes van vorig jaar, doen ze dit weer vanuit de bewegingen Radicale vernieuwing langdurige ggz, Radicale vernieuwing in het verpleeghuis en thuis, Radicale vernieuwing jeugdzorg, Radicale vernieuwing zorgonderwijs en het nieuwe initiatief ‘Nieuwe vormen van samen wonen en leven’. Kijk voor meer informatie op Welkom! | Week van de Radicale vernieuwing.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.