Verdediging proefschrift Henk den Uijl “Practical Wisdom in Governance”

Op woensdag 12 januari verdedigt Henk den Uijl zijn proefschrift “Practical Wisdom in Governance” aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Omdat hij vele jaren bij de NVTZ als medewerker in dienst is geweest, willen we u allen in de gelegenheid stellen om deze verdediging online bij te wonen.

De promotieplechtigheid is live te volgen op woensdag 12 januari 2022 om 15.45 uur, via deze link.

De plechtigheid zal bestaan uit een korte introductie door Henk den Uijl over zijn proefschrift en de publieke verdediging van zijn proefschrift ten overstaan van een hooggeleerde commissie. Daarna gaat de promotiecommissie korte tijd in beraad over het toekennen van de doctorstitel, waarna bij positief besluit er een korte toespraak (laudatio) van de promotor volgt. De verwachting is dat de online verdediging om 17.15 uur is afgelopen.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.