Onze opleidingen vinden weer live op locatie plaats!

Op 25 februari zijn de coronamaatregelen komen te vervallen en dat betekent dat onze opleidingen weer live op locatie kunnen en gaan plaatsvinden! Tijdens onze opleidingen vinden wij het belangrijk om u als toezichthouder van nieuwe inzichten en perspectieven te voorzien, te voeden en verrijken. Er is voldoende ruimte voor de inbreng van eigen casussen, vragen en onderlinge dialogen.

Vanzelfsprekend houden wij de RIVM-richtlijnen in de gaten en handelen daarnaar. Meer informatie over ons actuele beleid kunt u vinden op onze website.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.