Nieuws

Aad Koster nieuwe voorzitter NVTZ

Op donderdag 7 november jl. is in haar algemene ledenvergadering de heer A. (Aad) Koster benoemd tot voorzitter van het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn

136

LOMOZ-themadag ‘Governance in de zorg en de rol van de OR’ op 27 november

Op 27 november aanstaande organiseert LOMOZ een ledenbijeenkomst met als thema ‘Governance in de zorg en de rol van de OR’.

106

Nieuwe kleine ondernemersregeling BTW Aanmelden tot 20 november 2019

Per 1 januari 2020 treedt de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR) in werking. RvT-leden met een jaaromzet exclusief btw die niet hoger is dan € 20.000 kunnen een vrijstelling van...

449

Eerste Challenge “Vernieuwing Toezicht in Welzijn” deelt inzichten

Raden van toezicht van zeven welzijnsorganisaties zijn samen met hun bestuurder in 2019 gestart met de Innovatie Challenge Vernieuwing Toezicht in Welzijn.

295

Festivalnieuws: Themakeuze en Waarom een festival?

In de aanloop naar ons ledencongres ‘Gebiedsgericht samenspel’ delen we wekelijks aanvullende informatie met u. In deze editie aandacht voor de thema-keuze en de vraag: Waarom in festival?

512

Governance College: Duurzame arbeidsverhoudingen in de 21 eeuw

In het college dat op 30 oktober plaatsvindt wordt arbeid en zorg bezien vanuit een breed filosofisch perspectief. En wordt de aandacht gericht op duurzame arbeidsverhoudingen in de zorg. Meer...

607

Festivalnieuws: Akoesticum en netwerken

In deze festival-editie willen we speciaal aandacht besteden aan de festival-locatie. Want als deelnemer van ons festival begeeft u zich letterlijk op bijzonder terrein.

586

Festivalnieuws: merkbare samenwerking en veranderfonteintjes

In de aanloop naar ons ledencongres ‘Gebiedsgericht samenspel’ op 7 november zullen we wekelijks aanvullende informatie met u delen.

685

Vacature Officemanager NVTZ

In verband met het vertrek van een officemanager zoeken wij een
Officemanager (28-32 uur)

De officemanager die wij zoeken heeft enige jaren ervaring als officemanager of bestuurssecretaresse.

1052

Reactie op rapport RVS ‘Blijk van vertrouwen – anders verantwoorden voor goede zorg’

Verantwoording over de kwaliteit van zorg zal altijd nodig blijven. Het antwoord op de vraag 'aan wie moet verantwoording worden afgelegd, aan de samenleving of aan het systeem?’, laat zich raden.

1737
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen