Nieuwsoverzicht

  NVTZ feliciteert drie nieuwe ereleden

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen vrijdag 9 november heeft de NVTZ drie nieuwe ereleden benoemd: Mariëlle Rompa-Kunst, Theo Schraven en Rienk Goodijk.

  85

  Festivalnieuws editie 5

  In deze laatste editie van het festivalnieuws besteden we aandacht aan de tweede festivaldag op vrijdag 9 november waarin het thema Van waarde blijven wordt beleefd vanuit drie werelden.

  56

  Festivalnieuws editie 4

  Over twee weken vieren we het 25-jarig bestaan van onze vereniging tijdens het NVTZ Lustrumfestival Van waarde blijven. In dit festivalnieuws vertellen we o.a. het programma van de eerste festivaldag.

  144

  Festivalnieuws editie 3

  Nooit eerder hebben we als NVTZ zo’n grote variëteit aan sprekers, werksessiebegeleiders en andere actieve deelnemers aan u kunnen tonen.

  131

  Festivalnieuws editie 2

  In dit festivalnieuws vertellen we u meer over de next best practices tijdens de tweede festivaldag op 9 november. Ook geven we een overzicht van de overige werksessies tijdens deze dag.

  162

  Programma aanbod 2019 NVTZ Academie online

  U kunt het programma aanbod van de NVTZ Academie voor het programmajaar 2019 nu ook op onze website vinden.

  208

  Festivalnieuws

  In aanloop naar ons lustrumfestival Van waarde blijven op 8 en 9 november nemen we u graag mee in de nieuwste ontwikkelingen en achtergronden met betrekking tot het festival.

  217

  Vacature Beleidsmedewerker NVTZ

  Als vereniging is de NVTZ volop in beweging. Ter aanvulling van het team zoeken wij een beleidsmedewerker (24-32 uur), met enige jaren ervaring als beleidsadviseur.

  546

  Programma Lustrumfestival NVTZ 8 en 9 november a.s.

  Bekijk hier het volledige programma van het Lustrumfestival op 8 en 9 november a.s.!

  279

  Meld u nu aan voor het NVTZ Lustrumfestival 'Van waarde blijven'

  Ontdek uw eigen perspectief van op van waarde blijven tijdens één of beide dagen van het NVTZ Lustrumfestival op 8 en 9 november.

  294
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
ThemabankOpleidingenGoed Toezicht Inloggen