Nieuw aanbod in samenwerking met Governance Academy

De NVTZ Academie is een samenwerking aangegaan met de Governance Academy. Er zijn drie nieuwe programma’s beschikbaar gesteld waar u als lid van de NVTZ Academie aan kunt deelnemen. Deze programma’s zijn ontworpen om de vaardigheden en kennis van ervaren toezichthouders verder te versterken, waardoor ze nog effectiever kunnen optreden in hun rol en een blijvende impact kunnen hebben op hun organisaties en de maatschappij.

BLC Board leiderschap voor de ervaren toezichthouder

Dit programma is specifiek voor de ervaren toezichthouder en zorgt dat u nog beter in staat bent om actief invulling te geven aan de toezichthoudende rol op basis van board leiderschap, effectieve omgang met complexe vraagstukken en optimaal waarde toevoegen in kritieke situaties.

Specialty Diploma 2024

Het programma helpt u als toezichthouder kennis en het inzicht te verwerven die u nodig heeft om op het specifieke terrein digitalisering goed toezicht te kunnen houden en u te positioneren en kunnen legitimeren voor deelname aan de specifieke toezichtcommissie.

E-learning Programma ‘Gecertificeerd Commissaris’

Gecertificeerd Commissaris (EGC) is een ‘blended learning’ programma met een fysieke bijeenkomst van een hele dag en daarnaast zeven video’s en een webinar. Het doel van het programma is het opdoen van kennis over en inzicht in de relevante aspecten in board en governance.

Bekijk ons opleidingsaanbod voor meer informatie over deze nieuwe programma’s.

Het laatste nieuws

Jeroen Meijerink Award 2024: meld uw bestuur aan voor 25 april 2024

Blinkt uw bestuurder(s) uit in het verder brengen van duurzaamheidsinitiatieven en verdient deze een podium? Nomineer hem/haar dan uiterlijk 25 april voor de Jeroen Meijerink Award 2024!

Voorzitters NVTZ en NVZD roepen op tot gezamenlijke moed

Vandaag verscheen het artikel in Zorgvisie waarin Aad Koster, voorzitter van de NVTZ en Rutger Jan van der Gaag, voorzitter van de NVZD oproepen tot moedige bestuurders en toezichthouders.

Het besef dat het anders moet is breed aanwezig

Donderdag 21 maart vond de tweede bestuursvergadering van dit jaar plaats. Op de agenda stonden onder andere een bezoek van NVZ-voorzitter Ad Melkert, aandacht voor transparantie in declaratiegedrag, de wervingsprocedure voor de nieuwe penningmeester en het inhoudelijk programma van de komende ALV.