Koplopers van de zorg: verduurzaming begint vandaag

Wat wordt bedoeld met duurzaamheid en waar te beginnen als zorgorganisatie? 
Welke rol hebben toezichthouders, bestuurders, financials, zorgprofessionals en wat kunnen externe stakeholders (waaronder banken) doen?

Duurzaamheid is een actueel thema, maar toch hebben veel zorgorganisaties er nog te weinig aandacht voor. Hoe zet je het duurzaamheidsproces in gang binnen je organisatie als zoveel andere thema’s de dagelijkse agenda bepalen?

Op 4 november slaan Fizi, NVTZ, NVZD, Rabobank, INNAX en Intrakoop de handen ineen voor een inspirerend congres over duurzaamheid in de zorg. Daarin bieden ze je concrete handelingsperspectieven om duurzaamheid als strategisch onderwerp op je agenda te zetten. Experts uit diverse vakgebieden wisselen informatie, praktische tips en best practices uit, specifiek afgestemd op management-, directie- en bestuurdersniveau.

Het programma wordt nu samengesteld. Reken op sprekers die je meenemen in wat er nu precies bedoeld wordt met duurzaamheid en waar je het best kunt beginnen.

Laat je inspireren, ontmoet vakgenoten en discussieer mee.

Pak de urgente ‘duurzaamheid’ handschoen op en zorg dat je erbij bent op 4 november!

Houd de websitepagina in de gaten voor meer informatie.

Banner duurzaamheidscongres 4 november met organisaties

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.