Governance in een complex zorglandschap – Zorgvisiecongres

Op 9 mei 2022 in Utrecht vindt het Zorgvisiecongres ‘Governance in een complex zorglandschap’ plaats. Het congres is bedoeld voor alle zorgbranches en geschikt voor onder meer leden van raden van toezicht en raden van bestuur. Op het congres zullen prof. dr. Mirella Minkman, prof. dr. Freek Peters, prof. dr. Robbert Huijsman en Laurent de Vries spreken onder het dag-voorzitterschap van Joris Arts. De volgende thema’s staan centraal.

  • Leiderschap bij netwerkzorg
  • Toezichthouden op een innovatieve organisatie
  • Hoe geeft u invulling aan waardegedreven governance?
  • Toezicht, besturing en leiderschap in een complexe wereld

De leden van de NVTZ hebben de mogelijkheid om deel te nemen tegen een speciaal ledentarief.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden verwijzen wij u naar de aanmeldwebsite.

Het laatste nieuws

Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur

Naar aanleiding van de uitkomsten uit het onderzoek door Nieuwsuur naar het onkostenbeleid van organisaties voor zorgbestuurders, hebben de NVZD en de NVTZ de gezamenlijke ‘Handreiking beleid onkosten, geschenken en uitnodigingen raad van bestuur’ geactualiseerd en geconcretiseerd.

Jeugdgezondheidszorg en samenleving

De inspirerende Actiz bijeenkomst van 8 april jl over “De Symbiose tussen zelforganiserende gemeenschappen en het professionele domein. Maar hoe dan?” sluit goed aan op het themajaar 2024 van de NVTZ.

Governance Update Webinar 29 mei 2024

Schrijf je nu in en laat je inspireren door het gesprek over ondernemen voor het publiek belang in de sectoren zorg en welzijn.