Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Thema's die terugkomen in regio Noord-Holland zijn kwaliteit en veiligheid, informatievoorziening, de rol van de raad van toezicht (zowel op individueel niveau als op collectief niveau).

In regio Noord-Holland wil regioambassadeur Christel Deckers het volgende bereiken:

  1. Zichtbaar, herkenbaar en benaderbaar zijn voor raden van toezicht;

  2. Kunnen leren van elkaar en ervaringen kunnen delen in een plezierige en veilige omgeving;

  3. Verbinding maken tussen de regio en NVTZ als vereniging;

  4. Regionaal maatwerk mogelijk maken.

 

Regioambassadeur Noord-Holland stelt zich voor:

Christel Deckers

Regioambassadeur Christel Deckers

     

''Als gesprekspartner voor raad van toezicht en raad van bestuur kom ik het beste tot mijn recht in opdrachten in complexe veranderende omgevingen in een rol als (eind)verantwoordelijke, die leiding geeft aan medewerkers en aan complexe veranderprocessen, waarbij 'de winkel tijdens de verbouwing geopend moet blijven'. Concreet betekent dit dat ik (zorg)organisaties help efficiënter en effectiever te functioneren. Ik kan en doe dat natuurlijk niet alleen, daarom zijn de motto's in mijn werk: 'We doen het samen. De juiste mens op de juiste plek en met plezier naar je werk. Dat geeft me energie'. Ik ben zacht op de relatie en de medewerkers en hard op de afspraken en de inhoud. Vanuit mijn achtergrond heb ik ook meegewerkt aan het boek 'Zorg voor Toezicht', dat onder supervisie van NVTZ is samengesteld.''
Christel is lid van de raad van toezicht van Reinaerde en van het Trimbos-instituut.

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Noord-Holland of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Christel Deckers door te mailen naar nvtzregio.nh@gmail.com of te bellen naar 06-10264610.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
ThemabankOpleidingen
Goed Toezicht
Inloggen