Regio Limburg

Regio Limburg

 

Regioambassadeur Limburg stelt zich voor:

 

Henk van Gelderen

Ik ben Henk van Gelderen, lid van de raad van toezicht van Envida in Maastricht, speciaal belast met Financiën & Vastgoed. Mijn achtergrond is diplomatie en bedrijfsleven, waarbij ik vooral buiten Nederland heb gewerkt voor grote internationale organisaties.

Ik vind het heel belangrijk dat de zorgorganisatie er naar streeft dat zorgmedewerkers in staat zijn hun inherente motivatie om te zetten in uitstekende zorg. RvT en RvB hebben een gedeelde verantwoordelijkheid om de organisatie zo in te richten dat dit ook werkelijk kan gebeuren. Daar hoort ook bij zoveel mogelijk sturen op duidelijkheid en delegatie, zodat beslissingen steeds zo laag mogelijk in de organisatie worden genomen - door diegenen die ook werkelijk deze beslissing moeten nemen.

Als ambassadeur van de NVTZ in Limburg hoop ik inspirerende meetings te organiseren waar de toezichthouders elkaar beter leren kennen en van elkaar kunnen leren!

 

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Limburg of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Henk van Gelderen door te mailen naar NVTZregio.li@gmail.com.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.
 

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen