Regio Noord-Brabant

Regio Noord-Brabant

Noord-Brabant is een grote provincie met zo'n 150 zorginstellingen. De regioambassadeur van regio Noord-Brabant, Carla Rutgers, wil komend jaar graag contact leggen met de toezichthouders van instellingen in deze regio om een beeld te krijgen van wat er leeft in de regio. Vervolgens kunnen er gezamenlijk bijeenkomsten worden georganiseerd die tegemoet komen aan de vragen die in het veld leven.

Regioambassadeur Noord-Brabant

   Carla Rutgers 

Regioambassadeur Carla Rutgers

      

''Woorden die mij typeren zijn nieuwsgierigheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid. In combinatie met mijn kritisch vermogen is toezichthouden een rol die me past. Ik ben lid van de Raad van Toezicht bij ASVZ, een instelling die zorg levert aan mensen met een verstandelijke beperking in drie provincies en 25 gemeenten. Mijn specifieke expertise is kwaliteit en veiligheid van zorg en eigen governance. Ik ben nieuwsgierig of en hoe regionale netwerken kunnen bijdragen aan beter toezicht en wil dit als ambassadeur graag onderzoeken. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer bij het begeleiden van mensen met levensvraagstukken.''

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Noord-Brabant of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Carla Rutgers door te mailen naar NVTZregio.nb@gmail.com of te bellen naar 0653181754.

Documentatie

Bekijk het archief van de NVTZ regiobijeenkomsten Noord-Brabant

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
ThemabankOpleidingenGoed Toezicht Inloggen