Regio Zuid-Holland en Zeeland

Regio Zeeland / Zuid-Holland

 

Regioambassadeur Zeeland / Zuid-Holland stelt zich voor:

Frits Hendriks

Regioambassadeur Frits Hendriks

 

     

Frits Hendriks (1952) is opgeleid als public health arts en heeft in die hoedanigheid ruim 15 jaar bij GGD organisaties gewerkt. Hij heeft 1996 zijn eigen interim-management / organisatieadviesbureau opgericht en werkt sindsdien als zelfstandig professional. In die hoedanigheid heeft hij voornamelijk in (semi-)publieke organisaties gewerkt, met hier en daar een uitstap naar de "harde" profit wereld. De laatste jaren is hij voornamelijk actief als toezichthouder. In eerste instantie als commissaris bij een woningcorporatie, op dit moment bij 3 zorginstellingen: kraamzorg, ouderenzorg en zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Zeeland/Zuid-Holland of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Frits Hendriks door te mailen naar NVTZregio.ze.zh@gmail.com.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen