Regio Utrecht en Flevoland

Regio Utrecht / Flevoland

De NVTZ-regio Utrecht-Flevoland omvat twee provincies. In de provincie Utrecht zijn naast veel zorginstellingen ook veel koepelorganisaties voor zorginstellingen, welzijnsorganisaties en woningcorporaties gevestigd, maar ook instanties als de Inspectie voor de Volksgezondheid en de NZA.
In de provincie Flevoland is het aantal voorzieningen beperkter. Als laatste nieuw gevormde provincie heeft het van meet af aan zijn gezondheidszorg en welzijn anders ingericht en veel meer op elkaar afgestemd.
In zo'n rijk samengestelde regio kunnen toezichthouders veel kennis met elkaar delen en van elkaar leren. En daarbij gebruik maken van de knowhow van de koepelorganisaties en mogelijk ook de inspectie eens aan tafel uitnodigen. Deze uitwisseling van kennis en ervaring is belangrijk in de huidige snel veranderende wereld van zorg en welzijn. 

De rol van regio ambassadeur Utrecht en Flevoland is vacant. U kunt reageren op deze vacature via communicatie@nvtz.nl.

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

 

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen