Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Thema's die terugkomen in regio Noord-Holland zijn kwaliteit en veiligheid, informatievoorziening, de rol van de raad van toezicht (zowel op individueel niveau als op collectief niveau).

Regioambassadeur Noord-Holland stelt zich voor

Bas Baanders

Nadat ik in mijn studietijd Hebreeuws had gestudeerd en cello gespeeld ben ik via de ict in de zorg terechtgekomen. Het leven heeft me bij de hand genomen en zodoende werkte ik voor instellingen verstandelijk en lichamelijk gehandicaptenzorg in Amsterdam, als secretaris RvB Groene Hart Ziekenhuis, directeur/bestuurder Nederlands Huisartsen Genootschap en begeleidde ik in het kader van In voor zorg! tientallen VVT- en GGZ-instellingen bij hun transities. De laatste 12 jaar werk ik aan goed toezicht en bestuur: begeleid evaluaties van Raden van Toezicht, adviseer bij governance-vraagstukken, onderzoek heikele situaties. Daarnaast publiceer ik, oa de Atlas van het Toezicht en ben ik docent NVTZ Academie. Het interessante aan de rol als regioambassadeur is dat ik op doortastende en verbindende wijze kan bijdragen aan de kwaliteit van het interne toezicht.

Contact

Wanneer u mee wilt denken bij het vormgeven van NVTZ regio Noord-Holland of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Bas Baanders door te mailen naar NVTZregio.nh@gmail.com.

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

 

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen