Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Thema's die terugkomen in regio Noord-Holland zijn kwaliteit en veiligheid, informatievoorziening, de rol van de raad van toezicht (zowel op individueel niveau als op collectief niveau).

In regio Noord-Holland wil regioambassadeur Christel Deckers het volgende bereiken:

  1. Zichtbaar, herkenbaar en benaderbaar zijn voor raden van toezicht;

  2. Kunnen leren van elkaar en ervaringen kunnen delen in een plezierige en veilige omgeving;

  3. Verbinding maken tussen de regio en NVTZ als vereniging;

  4. Regionaal maatwerk mogelijk maken.

 

Regioambassadeur Noord-Holland stelt zich voor:

Christel Deckers

Regioambassadeur Christel Deckers

     

Christel Deckers is een ervaren toezichthouder en consultant, gespecialiseerd in organisatieadvies, bedrijfsvoering, digitalisering (ICT) en governance bij zorg-en welzijnsorganisties. Als toezichthouder is zij verbonden aan het Maxima Medisch Centrum, het Trimbos instituut, Marente, Reinaerde, Raphaelstichting en ASKO; maatschappelijk verantwoorde omgevingen waar duurzaamheid verankerd is. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen. Christel doet onderzoek naar de relatie tussen bestuur en governance aan de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). Tevens is zij ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) voor de regio Noord-Holland en auditor bij het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Ze schrijft recensies voor managementboek over governance, bestuur en persoonlijke ontwikkelingen. Ook is Christel werkzaam als executive coach. 
 

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Noord-Holland of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Christel Deckers door te mailen naar nvtzregio.nh@gmail.com of te bellen naar 06-10264610.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen