Regio Gelderland

Regio Gelderland

 

Regioambassadeur Gelderland stelt zich voor:

Beatrix van Emmerik

Regioambassadeur Beatrix van Emmerik
       

''Ik heb een organisatiesociologische opleiding gevolgd met aanvullende masteropleiding in de zorg (MBA-H) en de commissarissencyclus te Nijenrode. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als bestuurder en directeur voornamelijk in de zorg en begeleid nu medische staven, naast mijn werk als toezichthouder en externe adviseur bij evaluaties van Raden van Toezicht. Als toezichthouder heb ik ruim 15 jaar ervaring zowel als lid en voorzitter voornamelijk in de zorg (gehandicaptenzorg, thuiszorg en ouderenzorg, verslavingszorg en RIBW en woningcorporatie). Mijn speciale belangstelling gaat uit naar de groepsdynamica van de raad en veranderprocessen ten gevolge van transities in de zorg.''

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Gelderland of een idee of opmerking kwijt wilt, dan kunt u contact opnemen met Beatrix van Emmerik door te mailen naar NVTZregio.ge@gmail.com.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen