Regio Overijssel

Regio Overijssel

 

Regioambassadeur Overijssel stelt zich voor:

Lilian Kraan

Regioambassadeur Lilian Kraan

       

''Als advocaat en mediator in de zorg adviseer ik zorginstellingen en zorgverleners en bemiddel ik bij conflicten. Sinds 2012 ben ik toezichthouder bij ZorgAccent te Almelo. Daarnaast ben ik lid van een Medisch Ethische Toetsingscommissie voor medisch-wetenschappelijk onderzoek en geef ik als gastdocent gezondheidsrecht les aan huisartsen in opleiding.
Als regioambassadeur organiseer ik graag inspirerende bijeenkomsten over actuele onderwerpen en wil ik een krachtig netwerk van toezichthouders creëren. Niet alleen om kennis te delen, maar juist ook om elkaar scherp te houden in (de visie op) ons vak. Openheid, helderheid en humor zijn daarbij voor mij van belang om zo samen daadwerkelijk tot de kern te kunnen komen.''

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Overijssel of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Lilian Kraan door te mailen naar NVTZregio.ov@gmail.com of te bellen naar 06 - 41 21 97 67.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen