Regio Overijssel

Regio Overijssel

 

Regioambassadeur Overijssel Hans Hammink stelt zich voor:

In mijn werk als zelfstandig ondernemer ben ik elke dag betrokken bij diverse vraagstukken op strategisch en tactisch niveau die je in elke branche opnieuw weer tegenkomt. Het leuke aan mijn werk is verantwoordelijkheid nemen en krijgen en je ieder keer de afweging moet maken om het weer beter te doen. Ik ben in aanraking met de zorg gekomen door mijn toezichthouders-rol bij Friso mensgerichte zorg in Almelo. Je wordt geraakt door de bevlogenheid van de medewerkers en zorg voor je bewoners. Alles begint met passie en zo ook mijn nieuwe uitdaging om regioambassadeur te worden bij de NVTZ.

Hans Hammink

       

De toezichthoudersrol wordt anders en steeds professioneler ingevuld. Dat betekent dat er van je kennis steeds meer wordt gevraagd. Ik wil graag die verbindende schakel zijn om samen tot nieuwe inzichten te komen en elkaar scherp bij de les te houden. Maar ook het informele te versterken wanneer het kan en het formele op te zoeken als het moet.

We gaan mooie leerzame bijeenkomsten organiseren met actuele onderwerpen waarin altijd in het oog wordt houden waar we van zijn. Een betere betaalbare zorg met een tevreden bewoner.

Kortom: het goede van het oude en het betere van het nieuwe. Ik ga ervoor, u ook?  

Contact

Wanneer u mee wilt denken bij het vormgeven van NVTZ regio Overijssel of een idee of opmerking kwijt wilt, dan kunt u contact opnemen met Hans Hammink door te mailen naar NVTZregio.ov@gmail.com.

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen