Regio Friesland, Groningen en Drenthe

Regio Friesland, Groningen en Drenthe

 

Regioambassadeur Friesland, Groningen, Drenthe stelt zich voor:

Mieke Oosterwijk

Regioambassadeur Mieke Oosterwijk

 

      

''Ik ben bekend met verschillende terreinen van de zorg en heb o.a. gewerkt als radiotherapeutisch laborant in de Daniel den Hoed Kliniek en als medisch psycholoog in het AMC-Utrecht en in het VU-medisch-centrum. Ook was ik lid van het dagelijks bestuur van een revalidatiecentrum en directeur van een GGz instelling. Daarnaast ben ik gepromoveerd op een onderwerp uit de psychosociale oncologie. Op dit moment combineer ik het toezichthouderschap bij Ziekenhuisgroep Twente, Zorgbelang Groningen en Stichting Ouderenzorg St Franciscus, met opdrachten op het gebied van organisatieverandering, coaching en mediation.
Woorden die mij kenmerken zijn: breed geïnteresseerd, analytisch en verbindend.''

Contact

Wanneer u mee wil denken bij het vormgeven van NVTZ regio Friesland, Groningen, Drenthe of een idee of opmerking kwijt wil, dan kunt u contact opnemen met Mieke Oosterwijk door te mailen naar NVTZregio.fr.gr.dr@gmail.com.

 

Digitaal regionetwerk

Speciaal voor leden van de NVTZ bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal met andere toezichthouders uit uw regio te communiceren. Als u bent ingelogd op deze website ziet u de regionetwerken waarvan u lid bent onder de 'Groepen'. Binnen deze regionetwerken vindt u onder andere de presentaties van de bijeenkomsten die binnen uw regio zijn georganiseerd en kunt u uw ervaringen over deze bijeenkomst delen. U kunt zich voor een regionetwerk aanmelden door het aanvinken van deze regio bij uw persoonlijke gegevens via uw profiel (naam) rechtsboven als u bent ingelogd.

Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen