Landelijke inspiratiebijeenkomst Radicale vernieuwing

Op 18 juni 2019 geplaatst door

Tijdens de landelijke inspiratiebijeenkomst Radicale vernieuwing op maandag 13 mei werden deelnemers gestimuleerd na te denken over het zetten van een volgende stap. Op www.waardigheidentrots.nl vindt u een verslag van deze dynamische en drukbezochte bijeenkomst. De NVTZ verzorgde een workshop over waarden consistent toezichthouden, waarin aan de hand van praktijkvoorbeelden het gesprek werd gevoerd over de samenhang tussen de waarden van de organisatie en de wijze van toezicht houden.

 

 

Praktijkvoorbeelden

    

Praktijkvoorbeelden

 

Een aantal sprekende praktijkvoorbeelden die tijdens de inspiratiebijeenkomst voorbij kwamen, zijn samen een aantal powerpoint presentaties van doe- en denksessies samengebracht in een publicatie. Samen met een aantal kerninzichten en ontwikkelingen, resultaten, dilemma's en vraagstukken die op dit moment actueel blijken te zijn in de beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg.

 

 > Bekijk de publicatie met praktijkvoorbeelden

 

 

Beweging Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg in beeld

In onderstaande video ziet u nog meer over de droom waar tientallen zorgorganisaties uit het land en alle andere betrokkenen bij de beweging Radicale Vernieuwing aan werken. En over hoe dat ondersteund wordt, belangrijke resultaten tot dusver en een uitnodiging.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Van waarde blijven
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen