Geslaagde eerste bijeenkomst voor nieuwe leden van de NVTZ

Op 24 mei 2019 geplaatst door

Speciaal voor raden van toezicht die recent lid zijn geworden van de NVTZ, werd op dinsdagmiddag 21 mei een bijeenkomst georganiseerd. Met als voornaamste doel kennis te maken met andere toezichthouders en de NVTZ als vereniging.

Na een welkom voor Petri Ykema, vice-voorzitter van de NVTZ en een voorstelronde, gaf directeur Marius Buiting een inleiding over de NVTZ als vereniging, het bureau van de NVTZ en de activiteiten van de vereniging. Dhr. Buiting gaf het woord aan NVTZ erelid Mariëlle Rompa-Kunst. Zij nam de aanwezigen mee in hoe zij ooit als toezichthouder is begonnen en welke ontwikkelingen zij sindsdien binnen deze rol heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld de verschuiving van resultaatgericht naar waardevol toezicht.

Tijdens een hapje en een drankje werd nog even nagepraat en uitgewisseld wat de aanwezigen van de NVTZ als vereniging verwachten. Het was de eerste keer dat we als vereniging dit soort bijeenkomst organiseerden. Gezien de positieve reacties, zal deze echter zeker herhaald worden.

         
Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Van waarde blijven
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen