Nieuwsbericht

NVTZ doneert bedrag van nieuwjaarskaarten aan Food for Good

Op 1 februari 2019 geplaatst door

Als NVTZ hebben we onze nieuwjaarwens dit jaar alleen digitaal naar onze leden en relaties verstuurd, in tegenstelling tot eerder jaren waarin zij deze ook per post ontvingen. Met als reden dat we het daarmee bespaarde bedrag aan drukwerk en postzegels hebben gedoneerd aan Food for Good, voor het opzetten van een bloementuin in hun tuin in Park Transwijk. Deze week overhandigde de NVTZ de (symbolische) donatie aan Hans Pijls, Initiator Bedrijfsleider Food for Good.

   

 

Food for Good

Food for Good is een tuinderij in park transwijk, Kanaleneiland Utrecht. In deze tuin wordt met wijkbewoners en mensen uit een kwetsbare doelgroep groente, fruit en kruiden verbouwd. Een deel van de oogst gaat naar iedereen die meehelpt. Een ander deel van de oogst wordt verkocht. Zo voorzien ze de wijk van gezond voedsel. Daarnaast vormt de tuin een groene oase in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, een praatje maken of samenwerken. Op een aantal vaste dagen/dagdelen is er een vakkundige tuinder aanwezig die het werk begeleidt.

> Bekijk voor meer informatie http://www.foodforgood.nl/

 

Kerstgeschenk docenten NVTZ, VTOI-NVTK en VTW Academie

De Academies voor Toezichthouders en Commissarissen hebben de docenten van de VTOI-NVTK, NVTZ en VTW Academie de mogelijkheid gegeven om een bedrag van € 17,50 aan een goed doel te schenken te bedanken voor hun waardevolle bijdrage(n). Hiervoor zijn drie goede doelen geselecteerd die zich sterk maken voor de medemens door middel van het organiseren en creëren van bijzondere momenten.

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Van waarde blijven
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
ThemabankZoek + Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen