Nieuwsbericht

Uitslag wedstrijd thema’s regiobijeenkomsten tijdens lustrumfestival NVTZ

Op 23 november 2018 geplaatst door

Tijdens het lustrumfestival op vrijdag 9 november waren ook de regioambassadeurs op de interactieve markt in het Evoluon te vinden. Zij bedachten voor deze middag een wedstrijd, waarbij aanwezigen werd gevraagd antwoord te geven op de vraag: Met welk thema kunnen we u in uw regio blij maken? Alle creatieve ideeën konden op een kaartje worden ingevuld. Uit de inzendingen is na afloop van het festival het leukste idee voor een toekomstige regiobijeenkomst gekozen.

Regio's
  

De winnares van de wedstrijd is Astrid Geerlings, met haar thema: Toezicht en innovatie; hoe kunnen wij innoveren zonder dat de toezichthouder direct cijfers ziet? Geheel in lijn met haar idee krijgt zij als prijs het boek Het bestverkochte boek ooit (met deze titel). Hoe cijfers ons leiden, verleiden en misleiden thuisgestuurd. Er wordt door de regioambassadeurs nog gekeken tijdens welke bijeenkomst dit thema centraal zal komen staan.

 

Regiobijeenkomsten NVTZ

De regiobijeenkomsten van de NVTZ zijn bedoeld voor toezichthouders in de eigen regio. Tijdens iedere regiobijeenkomst staat een specifiek thema centraal. De activiteiten in de acht regio's worden vormgegeven door de regioambassadeurs, zij hopen ook in de toekomst op uw enthousiaste deelname aan activiteiten en op het leveren van input voor het vormgeven hiervan.

> Lees meer over de regionetwerken NVTZ

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Van waarde blijven
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen