Nieuwsbericht

E-healthweek 2019 van start

Op 21 januari 2019 geplaatst door

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseert, samen met een aantal hoofdpartners van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek. Een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

De hoofdpartners zijn het ministerie van VWS, het ministerie van EZK, ZonMw, Zorgverzekeraars Nederland, ICT-Health, Zorg van NU en Health Holland.

 

Activiteiten
Tijdens de e-healthweek organiseren deelnemende organisaties verschillende activiteiten gericht op de eigen doelgroepen: medewerkers, leveranciers, patiënten et cetera. De activiteiten variëren van communicatiemomenten en –middelen gericht op bewustwording tot bijeenkomsten door het hele land om kennis te delen.

> Bekijk alles over de e-healthweek op www.ehealthweek.net

 

Bekijk de videocompilatie van de e-healthweek 2018

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
ICT en privacy
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen