Deel uw ervaring op het prikbord

Prik een item op uw Prikbord

"𝘏𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘭𝘦𝘦𝘳𝘻𝘢𝘢𝘮 𝘰𝘮 𝘦𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘬𝘦𝘯𝘯𝘪𝘴 𝘶𝘪𝘵 𝘵𝘦 𝘸𝘪𝘴𝘴𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘤𝘰𝘭𝘭𝘦𝘨𝘢’𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴, 𝘥𝘪𝘦 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘻𝘪𝘨 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘴𝘰𝘰𝘳𝘵𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘷𝘢𝘴𝘵𝘨𝘰𝘦𝘥𝘷𝘳𝘢𝘢𝘨𝘴𝘵𝘶𝘬𝘬𝘦𝘯."

De leergang 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵 𝘃𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱𝗯𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱 op 9 en 30 mei 2022 geeft deelnemers handvatten bij het maken van strategische keuzes over vastgoed. De leergang richt zich op bestuurders en toezichthouders van organisaties in de langdurende zorg die te maken hebben met vastgoedvraagstukken. 

Aanmelden voor deze leergang? Zie https://www.erasmuscentrumzorgbestuur.nl/strategisch-vastgoedbeleid/

Bianca Küchler, manager Services Klant & Markt bij Ipse de Bruggen zegt als oud- deelnemer over de leergang:
 
"De leergang Strategisch Vastgoedbeleid heeft mij geïnspireerd om mijn MBA thesis te wijden aan dit thema, specifiek gericht op de gehandicaptenzorg. Passend zorgvastgoed is voorwaardenscheppend voor het creëren van een thuis voor mensen met een verstandelijke beperking. Duurzame huisvesting is noodzakelijk voor toekomstbestendige, langdurige zorg. Met het oog op de zorgvraag van de toekomstige clientèle, maar ook de veranderende vastgoedmarkt en financiering, is het een gemiste kans om hier als zorgorganisatie geen aandacht aan te besteden. Deze leergang heeft mij inzicht gegeven in trends op het gebied van zorgvastgoed. Tevens heb ik diverse methodieken aangereikt gekregen om op dit vlak in mijn werk een duidelijke koers uit te zetten. Bovendien was het erg leerzaam om ervaringen en kennis uit te wisselen met collega’s van andere zorgorganisaties, die vaak bezig zijn met soortgelijke vraagstukken."

U bent de eerste om te reageren.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Duurzaamheid organisatie (financiën/vastgoed)
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen