Building a License to Lead. Hoe zorgbestuurders bouwen aan draagvlak om te besturen. Proefschrift Sophie Bijloos NVZD

Op 5 juni 2019 geplaatst door

Wat is een goede zorgbestuurder? En wie bepaalt dat? Wat vormt de license to lead van zorgbestuurders? En waarom is deze van belang? Sophie Bijloos (NVZD) deelt graag zes jaar onderzoek naar onder meer deze vragen met u, omdat de conclusies ook van belang zijn voor toezichthouders. U kunt haar proefschrift via onderstaande link downloaden. Wanneer u interesse heeft in het boek, kunt u dit ook via bureau@nvtz.nl aanvragen.

> Bekijk proefschrift

 

Uitnodiging openbare verdediging en symposium

U bent van harte uitgenodigd om de openbare verdediging van het proefschrift van Sophie Bijloos: “Building a License to Lead. Hoe zorgbestuurders bouwen aan draagvlak om te besturen” bij te wonen. Deze vindt plaats op donderdag 4 juli van 11.30 tot 12.45 uur precies in de Senaatszaal, campus Woudestein, Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij stellen het op prijs als u zich wilt aanmelden via de website van ESHPM. Aansluitend bent u van 13.00 tot 14.00 uur van harte welkom op de receptie met lunch in het restaurant van de Forumzaal, Van der Goot gebouw, 3e verdieping (op loopafstand van de Senaatszaal).

Volgend op haar verdediging geven Kim Putters en Wouter ten Have, promotoren, samen met NVZD-leerstoelhouder Richard Janssen tijdens een symposium een handreiking om de license to lead van zorgbestuurders verder te vergroten. Ook hiervoor bent u uitgenodigd. Het symposium vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur in de Forumzaal. Het aantal plaatsen voor het symposium is echter beperkt.

> Lees meer en meld u aan voor het symposium (een account aanmaken is vereist).

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Boardroom dynamics
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen