Atlas Governance Pensioenfondsen gepubliceerd op 4 april

Op 18 januari 2019 geplaatst door

Na de Atlas van het Toezicht die in 2017 gepresenteerd werd, verschijnt binnenkort ook de Atlas Governance Pensioenfondsen.

Tijdens een speciaal congres krijgt Minister Wouter Koolmees van SZW op donderdag 4 april 2019 het eerste exemplaar van de Atlas Governance Pensioenfondsen overhandigd. Andere sprekers deze dag zijn Shaktie Rambaran Mishre, Gisella van Vollenhoven, Peter Robertson en Winnie Sorgdrager, onder leiding van Mieke Groenewegen.

> Bekijk het volledige programma

 

Atlas Governance Pensioenfondsen
De Atlas Governance Pensioenfondsen is de opvolger van de Toolkit Governance Pensioenfondsen uit 2014 en is gericht op bestuur, toezicht en verantwoording van pensioenfondsen. De Atlas heeft als doel brede ondersteuning te geven aan de pensioensector en haakt aan op wetgeving en bestaande en nieuw in te richten digitale kennisbanken en trainingspraktijken. De Atlas Governance Pensioenfondsen komt tot stand dankzij de samenwerking van: APG, Van Doorne, Mila Hoekstra, Kempen Capital Management, Mazars, Nationaal Register, Pensioenfederatie, SPO, Sprenkels & Verschuren en de Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector.

 

Atlas van het Toezicht NVTZ

De Atlas van het Toezicht van de NVTZ en het Nationaal Register is erop gericht om toezichthouders te prikkelen, tot nadenken te stemmen en te inspireren. Aan de hand van kaarten worden verschillende aspecten van intern toezicht aangestipt. Kaarten bestaan uit tekst en illustraties, complementair aan elkaar. De Atlas van het Toezicht is de integrale opvolger van de Toolkit Toezicht Zorg en het Profiel toezichthouder zorg 2.0.2.0.

> Bekijk de Atlas van het Toezicht van de NVTZ en Nationaal Register

Om uw reactie op deze pagina te kunnen plaatsen, moet u eerst inloggen.

Heeft u nog geen profiel? Registreer u dan om te kunnen inloggen op onze website.
Geen belangrijk nieuws meer missen? Ga naar de Governance Update
Boardroom dynamics
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Themabank
Zoek+Vind
Opleidingen
Goed Toezicht
Inloggen